hardlopen

Ik zal een maatje G voor u halen

Woensdag
‘Welke maat ongeveer?’ vraagt de dame in de winkel, net iets te hard.
‘75E,’ fluister ik. ‘Of F.’
Ze trekt twee witte beha’s uit het rek.
‘Hoe moet ik hierin?’ roep ik vanuit het pashokje.
‘Over uw hoofd.’
Ik pers mezelf met veel moeite in een te kleine beha met gekruiste banden. Ik voel me net een rollade. De lingeriedame kijkt om het gordijn en schudt haar hoofd. ‘Ik zal een maatje G voor u halen.’
Ik koop een felroze sportbeha van bijna 50 euro. Thuis ontdek ik de bemoedigende boodschap op het label.

Ongeacht uw niveau en ongeacht uw objectief, u verdient een uitzonderlijke kwaliteit wanneer het om uw sportbeha gaat. Wij van Shock Absorber doen wat wij sinds 1995 het beste kunnen en wijden ons volledig aan innovatie om u hoogwaardige en comfortabele sportbeha’s aan te bieden. Draag Shock Absorber en maak uw persoonlijke uitdagingen tot een succes.

Er bestaan mensen die hun leven wijden aan het innoveren van schokbestendige beha’s.
Ik vind het bijna ontroerend. Ik mag ze niet teleurstellen. Morgen ga ik op pad met de Shock Absorber.

Donderdag
Niet gelopen vandaag. Mijn kuiten en mijn bovenbenen doen onwaarschijnlijk veel pijn, en als ik de trap beklim, zak ik bijna door mijn knieën. Vraag me af of de Shock Absorber een verstandige uitgave was. Misschien kan ik hem in de zomer als bikinibovenstukje gebruiken.

Over Corien Oranje

Hoi! Ik ben Corien Oranje, en ik ben kinderboekenschrijver en tekstschrijver. Ik heb boeken geschreven zoals 'Love you, miss you', 'Kampioen' en 'Juf in de pan', en ik schrijf elke week een aflevering van 'Bianca's blog' voor Visie. Ik kom vaak op scholen om kinderen te vertellen over mijn boeken, en om ze te laten ervaren hoe cool het is om zelf verhalen te verzinnen, én hoe heerlijk het is om te lezen.

Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *