Juf fiep, Schoolschrijver

GRATIS boek? Echt waar? Ja.

‘Wat kunnen we doen voor de kinderen?’ zei Els de Jong, de uitgever van Columbus. ‘Want die zitten maar thuis.’
‘Ik weet wel wat,’ zei ik. ‘Dat boek over juf Fiep, hier met dat geld! Over dat juf Fiep een schat vindt, en dan komt er een boef, en die wil juf Fiep wegblazen met een fietspomp en er zelf met de schat vandoor gaan. Heel gevaarlijk.
Dat is toch een e-book? Kan dat niet gratis?’
‘Dat ga ik regelen,’ zei Els.
En vandaag is het zover.
Voor alle kinderen uit groep 1 tot 4 (of hun vader of moeder): klik hier, en download ‘hier met dat geld!’ gratis en zet m op je mobiel of tablet. (bij iPhone/iPad staat de app die je nodig hebt er standaard op, heb je een oudere android, zet deze app er dan even op).

Dit is niet zomaar een e-book. Nee, het is een boek met geluid. Ik heb het ingesproken in een studio, en als je het geluid aanzet lees ik voor. Terwijl jíj met me meeleest. De letters lichten rood op. Superhandig. Dan weet je altijd waar je bent. Maar je mag me ook uitzetten. Vind ik niet erg.
En als je op de plaatjes klikt, dan gebeurt er iets bijzonders… Dan komen ze tot leven!

Tot 6 april kun je dit boek gratis downloaden.
En als je de smaak te pakken hebt – er zijn nog VIJFTIEN andere delen van juf Fiep. Echte boeken van papier. Met de briljante tekeningen van Marja Meijer. Net zo spannend. En net zo grappig, nou ja, dat hoop ik in elk geval.

Over Corien Oranje

Hoi! Ik ben Corien Oranje, en ik ben kinderboekenschrijver en tekstschrijver. Ik heb boeken geschreven zoals 'Love you, miss you', 'Kampioen' en 'Juf in de pan', en ik schrijf elke week een aflevering van 'Bianca's blog' voor Visie. Ik kom vaak op scholen om kinderen te vertellen over mijn boeken, en om ze te laten ervaren hoe cool het is om zelf verhalen te verzinnen, én hoe heerlijk het is om te lezen.

Back to list

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *