Corien Oranje

kerst met juf fiep

Heb je een zoon of dochter (of kleinkind, neefje of nichtje) in groep 3? Dan is het wonder gebeurd. Hij of zij kan nu écht lezen! Dit is hét moment om dat gratis bibliotheekpasje voor je kind aan te vragen (als je dat niet al lang gedaan hebt), en om samen gezellig spannende leesboekjes uit te zoeken. En neem voor jezelf dan ook meteen een paar boeken mee. Want kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders. Als ze jou met plezier zien lezen, vinden ze het zelf ook een stuk leuker. Maar (ik wil niet in mijn eigen voet schieten) je kunt natuurlijk ook naar de boekhandel he. Want wat is er nu leuker dan een echt boek te krijgen? Zeker met kerst.

Het vijftiende deel in de serie van juf Fiep is uit. En het is weer heel spannend geworden. Met die heerlijke illustraties van Marja Meijer!

https://youtu.be/IE77dVEuMyY

Deze boeken even inkijken? Dat kan hieronder!

Over Corien Oranje

Hoi! Ik ben Corien Oranje, en ik ben kinderboekenschrijver en tekstschrijver. Ik heb boeken geschreven zoals 'Love you, miss you', 'Kampioen' en 'Juf in de pan', en ik schrijf elke week een aflevering van 'Bianca's blog' voor Visie. Ik kom vaak op scholen om kinderen te vertellen over mijn boeken, en om ze te laten ervaren hoe cool het is om zelf verhalen te verzinnen, én hoe heerlijk het is om te lezen.

Back to list

Related Posts