Auteur, Hanna Holwerda

Een avontuurlijke en spannende ESCAPE ROOM:

Op ontdekkingsreis naar Indië!

Judith van Helden en ik hebben speciaal voor in de klas een Escape Room ontwikkeld. Nu kunnen kinderen net als Columbus op ontdekkingsreis.
Je kunt de Escape Room natuurlijk ook thuis doen.

Maak de escape room volgens dit stappenplan en nodig je vrienden uit om aan boord te gaan van de Santa Maria, de opdrachten in de escape room uit te voeren, het codewoord en zo Indië te ontdekken.
(Maar… is het Indië wel?)

DOWNLOAD hier en ga op avontuur!

Meer lezen over de ontdekkingsreis van Columbus?
Haal dan dit boek en ga mee op avontuur.

Het boek sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2020 – En toen

Over Hanna Holwerda

Auteursfoto-hanna-holwerda
Een bureau vol bijbelvertalingen, stapels wetenschapsboeken, reageerbuisjes en flesjes met gekke vloeistoffen. En een laptop met minimaal 10 bestanden die open staan. Zo ziet mijn werkomgeving er meestal uit. Ik ben schrijver van kinderboeken op het snijvlak van kinderen, geloven, natuur en science. Het is mijn kracht om ingewikkelde onderwerpen voor kinderen te vertalen en prikkelende opdrachten bij te bedenken. Zo ben ik in de biologie gedoken voor het boek Struinen door de Schepping. Heb ik allerlei proefjes bij Bijbelverhalen bedacht en natuur- en scheikundig uitgelegd in het boek Knetteren en Knallen. Ben ik met de Bijbel in de hand de wiskunde in gedoken en laat ik in het boek Tellen tot je tolt kinderen ontdekken hoeveel wiskunde er in de Bijbel verstopt zit....Meer

Back to list

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *