Over

- Corien Oranje

Hoi! Ik ben Corien Oranje, en ik ben auteur, tekstschrijver en theoloog. Ik heb boeken geschreven zoals ‘Oer’, ‘Kampioen’ en ‘Juf in de pan’, en ik schrijf elke week een aflevering van ‘Bianca’s blog’ voor Visie. Ik kom vaak op scholen om kinderen te vertellen over mijn boeken, en om ze te laten ervaren hoe cool het is om zelf verhalen te verzinnen, én hoe heerlijk het is om te lezen.

Interview Corien Oranje

Corien-Oranje-Grotografie-2018-printsize-1011-550x700
Het laatste nieuws van Corien Oranje
Download

Verwerkingstips

Kleine zwaluw durft niet

Hier kun je de verwerkingstips van het boek Kleine zwaluw durft niet downloaden. De wereld is groot en spannend als je nog maar net uit het ei komt. Kleine zwaluw zou het liefst voor altijd veilig in zijn nestje blijven zitten, maar aangemoedigd door papa en mama slaat hij op een dag zijn vleugels uit en hij ontdekt hoe leuk het is om te vliegen. Als het herfst wordt, gaan alle zwaluwen op reis, helemaal naar Afrika. Moet kleine zwaluw echt mee? Hij durft eigenlijk niet…

Download

Verwerkingstips

Kleine bij houdt vol

Hier kun je de verwerkingstips van het boek Kleine Bij houdt vol downloaden.
Kleine Bij krijgt een belangrijke taak: stuifmeel en nectar verzamelen. Ze kan niet wachten om eropuit te gaan. Maar dan begint het te regenen. Dat is gevaarlijk! Als het weer droog is, ontdekt Kleine Bij dat er nergens bloemen te vinden zijn. Maar … Kleine Bij houdt vol!

Contact

Wilt u meer weten over mijn boeken, voorstellingen of heb je gewoon een vraag, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.