Bijbelstudie, Boeken, Geloof, Nieuws Jongbloed Media, Uitgeverij Ark media, Uitgeverij Groen

Ben je op zoek naar een bijbelstudie voor kringen?

bijbelstudie voor kringen

Er is niets bijbelser dan samenkomen voor bezinning. Maar welke bijbelstudie is nu geschikt voor jouw kring? En bestudeer je de Bijbel liever aan de hand van een boekje, of zoek je juist een interactieve aanvulling in de vorm van muziek en video’s?

Waarom een bijbelstudieboek?

Ken je dat, dat je online de bijbel leest en ondertussen meldingen krijgt van Whatsapp, Instagram of Tiktok? Een bijbelstudie in boekvorm helpt om online afleiding te voorkomen en gefocust te blijven. In je eigen boekje staat alles wat je nodig hebt: voor zowel je individuele voorbereiding thuis als tijdens het gesprek in je kring. Zo is stille tijd, ook écht stille tijd.

Royal Jongbloed biedt een breed assortiment aan bijbelstudies. Waar de bijbelstudies in de Kringserie en de Artios-reeks in boekvorm verschijnen, kenmerken de bijbelstudies van Beth Moore zich door de interactie met online video’s.

Ontdek de Kringserie

Wil je meer ontdekken over Elisa, Ruth en Petrus; of je juist verdiepen in praktische thema’s als vertrouwen, liefdevol gemeente-zijn en de vruchten van de Heilige Geest? De Kringserie behandelt in elk boekje een onderwerp of bijbelgedeelte. Elke bijbelstudie bevat vragen om over na te denken en/of verder over door te praten, wat het geschikt maakt voor een kringgesprek. Ieder boekje is geschreven door een andere auteur en ontwikkeld in samenwerking met de IZB.

Aan de slag met de Artios-reeks

Wil je de diepte in rond één bijbelboek? Of wil je je juist verdiepen in een bijbels figuur als Ruth, Jozef of Nehemia? Dan zijn de bijbelstudies uit de Artios-reeks geschikt. Deze bijbelstudies zetten één bijbelboek of een bijbelse hoofdpersoon centraal. De boeken zijn verdiepend en op kennisgericht. Het vertrekpunt is de Bijbel, waarvandaan we de weerslag op jouw leven ontdekken. Alle titels uit de Artios-reeks komen met gespreksvragen en liedsuggesties en zijn geschreven door auteurs uit de PKN of gereformeerde bond. Bekende dominees als J.W. Verboom, M. van Kooten en professor Henk van den Belt onderzoeken met jou bijbelse figuren en bijbelboeken als Romeinen, Galaten en Nehemia.

Bijbelstudie voor vrouwen: bezinning met Beth Moore en Priscilla Shirer

Ben je op zoek naar een bijbelstudie voor vrouwen? De nieuwe boeken in de bijbelstudie reeks van Groen Vrouwen willen je helpen de Bijbel goed te lezen en vervolgens toe te passen op je eigen leven. In september verschijnt het boek Maria, bijzonder gewoon met daarin zeven bijbelstudies voor vrouwen. In december verschijnt in deze reeks ook Ruth, een wonderlijke reis met God.

Wil je in gesprek met vrouwelijke mede-gelovigen, maar tijdens je stille tijd thuis ook aan de slag met video’s? Dan zijn de bijbelstudies van Beth Moore of Priscilla Shirer iets voor jou. De online bijbelstudie met video’s zijn een combinatie van zelfstudie en gespreksstof voor in de kring. Zo ervaar je verbinding rond verdiepende vragen, maar heb je ook thuis de tijd om erover na te denken. De bijbelstudies zijn verfrissend, praktisch én diepgaand.

Bekijk alle bijbelstudies voor vrouwen >

Kortom: Royal Jongbloed biedt bijbelstudies over tal van onderwerpen voor diverse doelgroepen. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk alle bijbelstudies hier of bezoek de plaatselijke boekhandel voor persoonlijk advies.

Back to list

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *