Over

- Judith van Helden

Judith van Helden (1979) werd geboren in Emmen en bleef daar 18 jaar wonen. In die 18 jaar las ze ontelbaar veel boeken en bracht ze uren door achter haar typemachine. Ook richtte ze allerlei clubjes op, bouwde ze hutten en liet ze de hond uit.

Na 18 jaar volgde een verhuizing naar Zwolle.  Samen met haar man, drie dochters en een zoon, woont ze daar nog altijd met heel veel plezier. Geen hond meer om uit te laten, maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

Het eerste boek van Judith werd uitgegeven in 2006. Inmiddels staat de teller op 18 en is ze nog lang niet uitgeschreven. Behalve kinderboeken schrijft ze ook andere teksten -over allerlei onderwerpen, voor allerlei doelgroepen- en ontwerpt ze onderwijsmaterialen. Verder gaat ze regelmatig op bezoek bij scholen en bibliotheken om over haar werk te vertellen.

Judith heeft naast haar werk als schrijfster ook veel ervaring in het onderwijs. Ze heeft jarenlang voor de klas gestaan in het basisonderwijs en rondde een studie onderwijswetenschappen af.

In haar vrije tijd leest Judith graag, kun je haar vinden in haar moestuin of in de sportschool, en is ze altijd wel met een of ander projectje bezig. Judith leert graag nieuwe dingen en heeft een brede interesse. Dat is een nette manier om te vertellen dat Judith ontzettend nieuwsgierig is. Gelukkig komt die eigenschap haar goed van pas tijdens het werk. Judith zingt ook graag, tot groot ongenoegen van haar man en kinderen.

Een avontuurlijke en spannende ESCAPE ROOM:
Op ontdekkingsreis naar Indië!
Hanna Holwerda en ik hebben bij het boek Columbus! speciaal voor in de klas een Escape Room ontwikkeld. Nu kunnen kinderen net als Columbus op ontdekkingsreis.

Maak de escape room volgens dit stappenplan en nodig je vrienden uit om aan boord te gaan van de Santa Maria, de opdrachten in de escape room uit te voeren, het codewoord en zo Indië te ontdekken.
(Maar… is het Indië wel?)

DOWNLOAD hier en ga op avontuur!

ROYAL JONGBLOED

Geschreven door Judith

Wil je wat van Judith van Helden lezen? Bekijk en bestel dan een van de onderstaande boeken.

Blogs en nieuws

Judith van Helden