Nieuws Royal Jongbloed

HSV Studiebijbel nu ook online

De Herziene Statenvertaling is al sinds het bestaan van de vertaling online te raadplegen. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt door tienduizenden bezoekers per maand. Nieuw is dat vanaf heden de HSV Studiebijbel is toegevoegd. De Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.

Op herzienestatenvertaling.nl is snel en eenvoudig de hele Bijbel te doorzoeken. Met een gratis account kunnen favoriete Bijbelteksten opgeslagen en aantekeningen gemaakt worden. Het account is vanaf heden te upgraden middels een licentie, met toegang tot de HSV Studiebijbel. Zo is overal ter wereld, snel en eenvoudig de hele Bijbel te raadplegen inclusief studiemateriaal.

In de bestaande tekst zijn rode icoontjes opgenomen, te herkennen aan de S van Studiebijbel. Klik op zo’n icoontje en zie direct de vers-notities die in de fysieke Studiebijbel onderaan iedere pagina zijn opgenomen. Klik in de notitie op een dwarsverwijzing, dan wordt de desbetreffende tekst als pop-up vertoond. Extra teksten en afbeeldingen uit de Studiebijbel verschijnen indien van toepassing aan de rechterkant van het scherm.

Op de bijbelkring met je laptop of iPad direct de extra informatie uit de HSV Studiebijbel tot je beschikking hebben, het is een lang gekoesterde wens van veel gebruikers van de fysieke Studiebijbel.” – Eline van Vreeswijk, uitgever Royal Jongbloed

Prijsinformatie

Online licentie, 3 jaar geldig: € 49,95
Combinatie HSV Studiebijbel + 3 jaar online licentie: € 115,00 (19,95 euro korting op de licentie)
Combinatie HSV Studiebijbel luxe editie + 3 jaar online licentie: € 165,00 (24,95 euro korting op de licentie)

Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *