Nieuws Jongbloed Media, Uitgeverij Ark media

Nieuw: Verlangen naar thuis

Debuut van Lize Roest verschenen: Verlangen naar thuis

Over het doorbreken van patronen en thuiskomen bij jezelf

Deze week verschijnt Verlangen naar thuis, geschreven door Lize Roest uit Houten. Het is een bemoedigend boek vol inzichten aan de hand van thema’s en relaties uit het leven van Jozef. Op 19 maart a.s. wordt het gepresenteerd in de Hervormde Kerk van Werkhoven.

Door allerlei gevoelens of omstandigheden kun je soms het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijtraken. In dit boek neemt het verhaal van Jozef je mee op een reis om thuis te komen bij jezelf, een plek waar je jezelf mag zijn en waar je God mag vinden. Een thuis waar je geliefd bent om wie je bent, niet om wat je presteert. Onderweg krijg je zeven sleutels aangereikt om nieuwe wegen van vreugde en vertrouwen te ontdekken. Door het schaduwkind én het zonnekind in jezelf te leren kennen en lief te hebben, krijg je zicht op hoe je patronen vanuit je onderbewustzijn kunt doorbreken.

“Verlangen naar thuis raakt je diep in je hart! Gods liefde is duidelijk voelbaar in dit boek; wat een vreugde dat Lize zó de juiste snaar weet te raken dat je niet anders kúnt dan op zoek gaan naar Hem, naar je eigen hart en naar verbinding met de mensen om je heen. Prachtig!” – Carianne Ros (auteur, spreker en christentherapeut)

Lize Roest is spreker en werkt als TotalBalance senior coach in haar eigen coachingspraktijk, onder de naam Je bent GOUD waard. Ze is getrouwd en woont met haar gezin in Houten. Zie ook www.jebentgoudwaard.nl.

Presentatie
De feestelijke presentatie van het boek staat gepland op zaterdag 19 maart, 15.00 – 17.00 uur in de Hervormde Kerk van Werkhoven (De Brink 5). Toegang is GRATIS. Aanmelding vooraf is gewenst en kan via [email protected].

Verlangen naar thuis

Ontdek de zeven sleutels in het verhaal van Jozef en kom thuis bij jezelf

Paperback | 9789033802881 | 1e druk | 208 pagina's | 08 maart 2022

Door allerlei gevoelens of omstandigheden kun je soms het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijtraken. In Verlangen naar thuis neemt ... Meer

 20,99 incl. btw
Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *