De samenleving digitaliseert. Maar het speciale gevoel dat papier bij mensen losmaakt, zal altijd blijven. Royal Jongbloed Group is een toonaangevend producent van Bijbels en dundrukboeken. We geven magazines, lesprogramma’s, boeken, Bijbels en liedboeken uit die miljoenen lezers wereldwijd raken en boeien. Ons koninklijke insigne vervult ons met trots. Het verplicht ons om elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit na te streven.

Het mooiste boek moet nog worden gemaakt

Wie zijn wij?

De bevlogenheid en toewijding waarmee Auke Jongbloed in 1862 de deuren van zijn winkel in kantoor- en schrijfbehoeften opende, leven onverminderd voort in het bedrijf. Onze medewerkers vormen een hecht team dat snel en adequaat inspeelt op de behoeften van klanten en opdrachtgevers. We vinden het een eer om vanuit Leeuwarden een rol van betekenis te mogen spelen in het leven van zoveel mensen.

Visie

Bij Jongbloed Media geloven we dat het mooiste boek en de beste Bijbel nog moeten worden gemaakt. Door onze kracht als uitgever, producent en distributeur van betekenisvolle en christelijke uitgaven en leerprogramma’s te bundelen, maken we het verschil voor iedere lezer. We geven boeken, tijdschriften, Bijbels en liedboeken uit, waar mensen naar uitkijken. Voor kinderen uit het basisonderwijs ontwikkelen we de best denkbare leermethoden. En met ons grafische bedrijf hebben we de ambitie om de wereldstandaard voor dundrukboeken en Bijbels te worden. Qua druk én afwerking. Wat vandaag misschien nog niet kan, is morgen mogelijk.

Vakmanschap

De impact die we met onze producten maken, is het resultaat van de liefde en bezieling die onze medewerkers in hun werk leggen. Met vakmanschap willen we lezers en opdrachtgevers inspireren. Dat geldt voor onze drukkers, onze binders en voor de medewerkers van onze uitgeverij. Het luistert nauw om producten uit te geven en te produceren die onze doelgroepen omarmen. Met iedere Bijbel, met ieder boek, met ieder magazine dat we maken, proberen we het verschil te maken. We zijn ruim 100 gelijkgestemde collega’s die hun kennis en talenten inzetten om onze klanten te geven waar ze naar zoeken.

Uitgeverij

Jongbloed Media telt diverse bijbelvertalingen, uitgeeffondsen en tijdschriften. Zo divers als ons lezerspubliek is, is ook ons aanbod. U kunt bij ons terecht voor boeken over geloof, opvoeding, theologie, kerk, werk, ontspanning en gezin. We geven Bijbels, bijbelstudiemateriaal, liedboeken, magazines en dagboeken uit, maar ook thrillers en romans van de beste schrijvers. Met onze uitgeefactiviteiten proberen we bruggen te slaan. We brengen mensen dichter bij Gods woord en dichter bij elkaar. We verbinden auteurs en lezers en proberen antwoorden te geven op levensvragen. De uitgeverijen van Jongbloed Media zijn er voor iedereen die van lezen en van betekenisvolle verhalen houdt.