Over

- Tineke Tuinder

Hoi, ik ben Tineke, een zestiger met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar wat mensen bezighoudt. Vanaf het moment dat ik leerde lezen, vormden boeken een onmisbaar onderdeel van mijn leven. Taal werd langzaam maar zeker mijn passie.

Via een lange omweg maakte ik van die passie mijn beroep en werd ik vertaler en auteur. Als freelancer werk ik voor diverse uitgevers – altijd met mijn neus in de boeken, dus. Daarbij ben ik al vanaf het prille begin betrokken bij Sestra – voornamelijk als auteur, een enkele keer als spreker.

Het is mijn verlangen om via het geschreven en gesproken woord vrouwen (en mannen) te helpen hun geloof en de Bijbel handen en voeten te geven in het leven van alledag. Mijn inspiratie zoek en vind ik in de wereld om mij heen en vooral in mijn eigen leven als vrouw, echtgenote, moeder en oma.

Inmiddels staan er al heel wat vertalingen, Binnenkamers, blogs, artikelen, bijbelstudies en een handjevol boeken op mijn naam.

Neem eens een kijkje op de website van Sestra – het is echt een schatkist vol inspirerende en bemoedigende woorden. Speciaal voor jou!

ROYAL JONGBLOED

Geschreven door Tineke

Wil je wat van Tineke Tuinder lezen? Bekijk en bestel dan een van de onderstaande boeken.

Blogs en nieuws

Tineke Tuinder