voor je bijbelstudiegroep of voor jezelf

Kies een bijbelstudieboek

Hieronder staan al onze bijbelstudieboeken een rij, gesorteerd op onze verschillende merken. Bij Jongbloed vind je bijbelstudies voor elke doelgroep en kerkelijke stroming, en over veel verschillende onderwerpen. Zo hebben we bijbelstudies voor vrouwen, mannen, jongeren en gemengde groepen. Ook zijn er verschillende series; zoals de Kringserie, de reeks Artios Bijbelstudies en de bijbelstudies van Beth Moore. Bekijk ons aanbod en kies de bijbelstudie die past bij jou of jouw bijbelkring.

Uitgeverij Sestra maakt bijbelstudies voor vrouwen die op zoek zijn naar meer bijbelkennis en verdieping in hun geloofsleven. Je kunt alleen de studies induiken, maar samen de Bijbel verkennen is nog mooier! Sestra biedt bijbelstudies van Nederlandse en buitenlandse auteurs en biedt een breed scala aan onderwerpen, met verwerkingsvragen en met én zonder video’s.

De bijbelstudies van Groen zijn geschikt voor kringen en voorzien van gespreksvragen. De uitgaven beogen door zorgvuldig luisteren naar een bijbelboek de boodschap ervan te verbinden met het geloofs- en dagelijks leven. De auteurs zijn veelal afkomstig uit de Gereformeerde Bond en kiezen voor eenvoudig taalgebruik. Elk boekje bevat ongeveer acht hoofdstukken, waardoor in het kerkelijk jaar meerdere bijbelboeken besproken kunnen worden op de bijbelkring.

Ark Media maakt bijbelstudies voor een ieder die zich wil verdiepen in de Bijbel en bijbelse onderwerpen. De bijbelstudieboeken zijn er voor individueel gebruik, studiegroepen en jeugdwerk. De bijbelstudies bevatten vragen die binnen de bijbelstudiekringen besproken kunnen worden.

De bijbelstudie boeken van Adveniat bieden inspiratie, verdieping en nieuwe inzichten om dichter bij God te komen.