Download onze tips

Een frisse start in Gods Woord

Verlang jij er ook naar om meer Bijbel te lezen? In alle drukte is dat soms lastig. Misschien heb je de Bijbel al meerdere keren gelezen of heb je het verlangen hem helemaal uit te lezen. Of misschien vind je de Bijbel soms lastig te begrijpen. Een bijbelstudieboek is daar een heel mooie leidraad voor.

Met de verschillende bijbelstudieboeken over verschillende bijbelse onderwerpen en bijbelboeken kun je daarom gemakkelijker de Bijbel lezen.
En voor wanneer je dit liever in een groep doet, bevatten veel bijbelstudies gespreksvragen om samen er over door te praten.

Hieronder staan onze verschillende bijbelstudies per fonds geselecteerd.

voor je bijbelstudiegroep of voor jezelf

Kies een bijbelstudieboek

Hieronder staan al onze bijbelstudieboeken een rij, gesorteerd op onze verschillende merken. Bij Royal Jongbloed vind je bijbelstudies voor elke doelgroep en kerkelijke stroming, en over veel verschillende onderwerpen. Zo hebben we bijbelstudies voor vrouwen, mannen, jongeren en gemengde groepen. Ook zijn er verschillende series; zoals de Kringserie, de reeks Artios Bijbelstudies en de bijbelstudies van Beth Moore. Bekijk ons aanbod en kies de bijbelstudie die past bij jou of jouw bijbelkring.

In deze video deelt Rachel van den Berg haar ervaringen met het starten van een online bijbelstudiegroep met auteur Tanneke Dorgelo:

Uitgeverij Sestra maakt bijbelstudies voor vrouwen die op zoek zijn naar meer bijbelkennis en verdieping in hun geloofsleven. Je kunt alleen de studies induiken, maar samen de Bijbel verkennen is nog mooier! Sestra biedt bijbelstudies van Nederlandse en buitenlandse auteurs en biedt een breed scala aan onderwerpen, met verwerkingsvragen en met én zonder video’s.

De bijbelstudies van Groen zijn geschikt voor kringen en voorzien van gespreksvragen. De uitgaven beogen door zorgvuldig luisteren naar een bijbelboek de boodschap ervan te verbinden met het geloofs- en dagelijks leven. De auteurs zijn veelal afkomstig uit de Gereformeerde Bond en kiezen voor eenvoudig taalgebruik. Elk boekje bevat ongeveer acht hoofdstukken, waardoor in het kerkelijk jaar meerdere bijbelboeken besproken kunnen worden op de bijbelkring.

Ark Media maakt bijbelstudies voor een ieder die zich wil verdiepen in de Bijbel en bijbelse onderwerpen. De bijbelstudieboeken zijn er voor individueel gebruik, studiegroepen en jeugdwerk. De bijbelstudies bevatten vragen die binnen de bijbelstudiekringen besproken kunnen worden.

met werkboeken voor de jongeren

Bijbelstudieboeken voor jeugdwerkers