Jongbloed Media is uitgever van de magazines Sestra, Sestra mama & Elisabeth.

Sestra magazine

2x per jaar verschijnt er een tof Sestra magazine vol prachtige pagina’s, fijne artikelen, échte mensen en aandacht voor God. Dit nummer heeft als thema Open boek, over kwetsbaar en expressief leven. Deze keer: een eerlijk winternummer boordevol inspiratie, inter- views, DIY, recepten, de nieuwste boeken, etc. over echt (samen) leven in vrijheid.

Sestra mama

Sestra mama is er voor moeders van ongeveer 25 tot 45 jaar oud en verschijnt 3x per jaar. Ben jij ook continu op zoek naar de work-life balans en tijd voor jezelf en jouw omgeving? Sestra mama is het blad dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. We willen moeders laten voelen dat ze niet alleen staan en helpen rust te vinden. Daarnaast geven we praktische en inspirerende tips over (geloofs)opvoeding en brengen veel persoonlijke verhalen.

Elisabeth

Elisabeth is een magazine met geloofsopbouwende en pastorale artikelen voor christelijke mannen en vrouwen. Het blad biedt op een laagdrempelige en persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijke geloof en is daardoor uitermate ook geschikt voor pastoraat en bezoekwerk.