Jongbloed Media telt meerdere bijbelvertalingen, uitgeefmerken en tijdschriften. Net als ons lezerspubliek is het aanbod ruim en divers. Met onze uitgeefactiviteiten proberen we bruggen te slaan. We brengen mensen dichter bij Gods Woord en dichter bij elkaar. We verbinden auteurs en lezers en geven antwoorden op levensvragen. De uitgeefmerken van Jongbloed Media zijn er voor iedereen die van lezen en betekenisvolle verhalen houdt.

Bijbels

De Bijbel is het meest gelezen boek op aarde en dat zal altijd zo blijven. De Bijbel geeft antwoord op cruciale vragen. De betekenis van de Bijbel is ongeëvenaard. Het is een bron van leven, van kunst, van wetgeving, van creativiteit, van omgangsvormen en moreel besef. De veelzijdigheid van de Bijbel komt terug in onze uitgaven. In vorm én in vertaling. We hebben Bijbels in de Statenvertaling, de Herziene Statenvertaling, de Willibrordvertaling en we geven Het Boek uit. In deze laatste uitgave worden de bijbelteksten in eigen woorden verteld, gedachte voor gedachte. U vindt bij Jongbloed Media altijd de Bijbel die bij u past. Betekenisvol en inspirerend.

Boeken

Het boek is een blijvertje, ook in deze steeds verder digitaliserende wereld. Een boek biedt rust en bezinning en verbindt de lezer met de auteur en vice versa. Voor diverse doelgroepen geven we de mooist denkbare boeken uit. Met fictie, non-fictie, dagboeken, liedboeken en andere uitgaven willen we impact maken bij onze christelijke lezers en bij lezers die rondlopen met geloofsvragen en vragen over zingeving. We zijn trots op de boekhandels die onze uitgaven verkopen. We zijn trots op onze auteurs die prachtige verhalen vertellen. En we zijn trots dat we met onze boeken voor zoveel mensen het verschil mogen maken.

Magazines

Met onze tijdschriften spelen we in op de onderwerpen die bij onze doelgroepen leven. Jente ondersteunt jonge ouders die hun kind een stevige basis willen meegeven. Geloof, gezin, geniet is de pijler waarop het magazine is gebouwd. Met de Elisabethbode geven we lezers op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof. Het magazine staat boordevol informatie over actuele thema’s. Het blad verschijnt elke twee weken en richt zich op de actieve 50plusser.

Sales team Jongbloed Media

René Slotboom

Account Manager

Henk Algra

Accountmanager binnen & buitendienst