Over

- Hanna Holwerda

Een bureau vol bijbelvertalingen, stapels wetenschapsboeken, reageerbuisjes en flesjes met gekke vloeistoffen. En een laptop met minimaal 10 bestanden die open staan. Zo ziet mijn werkomgeving er meestal uit.
Ik ben schrijver van kinderboeken op het snijvlak van kinderen, geloven, natuur en science. Het is mijn kracht om ingewikkelde onderwerpen voor kinderen te vertalen en prikkelende opdrachten bij te bedenken. Zo ben ik in de biologie gedoken voor het boek Struinen door de Schepping. Heb ik allerlei proefjes bij Bijbelverhalen bedacht en natuur- en scheikundig uitgelegd in het boek Knetteren en Knallen. Ben ik met de Bijbel in de hand de wiskunde in gedoken en laat ik in het boek Tellen tot je tolt kinderen ontdekken hoeveel wiskunde er in de Bijbel verstopt zit.

Ik heb een enorme fascinatie voor de Bijbel en de wereld van de bijbel. Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen over de verhalen en over mijzelf. Met mijn boeken wil kinderen en hun ouders inspireren en op een verrassende manier Bijbelverhalen, God en zichzelf laten ontdekken.

NIEUW! Kris Kras door de Bijbel
Om de dag plaatsen we een berichtje over Kris Kras op Facebook en Instagram met een pagina uit het boek met verrassende opdrachten en proefjes!
Hier zijn de bijbehorende pagina’s te downloaden!
DOWNLOAD HIER 🙂 

Een avontuurlijke en spannende ESCAPE ROOM:
Op ontdekkingsreis naar Indië!
Judith van Helden en ik hebben speciaal voor in de klas een Escape Room ontwikkeld. Nu kunnen kinderen net als Columbus op ontdekkingsreis.

Maak de escape room volgens dit stappenplan en nodig je vrienden uit om aan boord te gaan van de Santa Maria, de opdrachten in de escape room uit te voeren, het codewoord en zo Indië te ontdekken.
(Maar… is het Indië wel?)

DOWNLOAD hier en ga op avontuur!

Blogs en nieuws

Hanna Holwerda