Over

- Willemijn de Weerd

Mijn naam is Willemijn de Weerd. Getrouwd met Wilfred en moeder van vier dochters. Meer dan 15 jaar was ik werkzaam in het basisonderwijs. Inmiddels schrijf ik al bijna 20 jaar kinderboeken. En dat doe ik met veel plezier. Verschillende keren werden mijn boeken genomineerd voor prijzen, onder andere de Thea Beckman prijs. Ik ben niet bang en Ik stuur je de zon wonnen de prijs Het Hoogste Woord.

Heerlijk vind ik het om kinderen enthousiast te maken voor boeken. Met veel plezier tour ik dan ook regelmatig door het land om scholen, bibliotheken en boekhandels te bezoeken. Tijdens mijn schoolbezoeken maak ik muziek, zijn er prachtige illustraties te bewonderen en heb ik regelmatig een koffer vol inspiratie bij me om samen verhalen te bedenken. Ik houd van interactie, daarom zijn mijn bezoeken altijd interactief.

Ik spreek ook regelmatig voor volwassenen en heb verschillende Bijbelse voorstellingen. Op deze site kun je daar meer informatie over vinden.

Liedjes Peuterdagboek

Willemijn de Weerd

Aan de slag met de Peuterbijbel

Liedjes en kleurplaten bij Aan de slag met de Peuterbijbel

Indrukwekkend verhaal over de razzia van Putten

Muziekvertelvoorstelling Papa, waar blijf je?

Een overzicht van mijn activiteiten

BOEKEN

Nieuwsgierig naar mijn boeken? Hier kun je een overzicht vinden.

LEZINGEN & WORKSHOP

Regelmatig spreek ik in kerken en op scholen. Voor een overzicht van mijn programma voor volwassenen klik hier.

SCHRIJVER OP SCHOOL

Rondom mijn kinderboeken geef ik voorstellingen en workshops. Klik hier voor meer informatie over mijn educatieve programma’s voor scholen.

BIJBELSE VOORSTELLINGEN

Wil je met kinderen nadenken over de Bijbelse boodschap, bijvoorbeeld rond kerst of pasen dan kun je deze interactieve voorstelling hier boeken.

BLOGS

Wat doet een schrijver eigenlijk de hele dag? Je leest het in mijn blogs.

Lezingen/workshop

Regelmatig spreek ik in kerken en op scholen. Hieronder een overzicht van mijn programma voor volwassenen.

Schrijver op school

Rondom mijn kinderboeken geef ik voorstellingen en workshops.

Bijbelse voorstellingen

Wil je met kinderen nadenken over de Bijbelse boodschap, bijvoorbeeld rond kerst of pasen dan kun je deze interactieve voorstelling hier boeken.

Blogs

Wat doet een schrijver eigenlijk de hele dag? Je leest het in mijn blogs.

Contact

Wilt u meer weten over mijn boeken, workshops of voorstellingen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.